Boer Prince

Gepubliceerd op 29 augustus 2021 om 17:15

Boer Prince

 

Vandaag kregen wij leuk bericht uit Byimana. Rond de kerst vorige jaar hebben wij een aantal konijnen aan kinderen gegeven. Er was toen afgesproken dat ze niet met de feestdagen de pan in gingen… Deze kinderen moesten goed voor het konijn zorgen. Met wisselende succes. Bij de een was het konijn te prooi gevallen aan een roofdier, bij de ander werd het beestje ziek en ging hemelen.

Maar bij een ander zoals Prince ( 7 jaar) ging het lekker rustig aan . Hij zocht elke dag voedsel voor het konijn en verzorgde het beestje goed. Vandaag kregen wij bericht van Prince dat het konijn 11 jongen had gebaard.

 

Nu is Prince de hele dag druk met voedsel zoeken. Dat neemt hij heel serieus en is daar elke dag wel even een tijdje mee bezig. Hij zoekt in de bossen naar kleine blaadjes die de konijnen graag eten. Als hij genoeg heeft bindt hij alles samen en draagt het op zijn hoofd naar huis.

 

Nu zit Prince een beetje met zijn handen in het haar!. In een video-opname (opgenomen door Francine) vraagt hij ons om hulp. Het verblijf wat hij voor zijn konijn heeft gemaakt is natuurlijk veel te klein voor 11 konijnen.  Natuurlijk gaan wij hem helpen. Francine gaat er voor zorgen dat er eerdaags een timmerman langs komt om een verblijf voor meerdere konijnen te maken! Later zal er nog een of 2 konijnen aan een ander kind worden gegeven. Vanwege de coronamaatregelen is dat op dit moment even lastig.

 

Slechts 7 jaar oud is Prince en dan al zo serieus bezig met zijn taak!.

Hij mag zich vanaf nu met recht Boer Prince noemen!

Wij zouden het helemaal top vinden als er iemand is die Prince wil ondersteunen met een donatie voor het konijnenverblijf..

 

Wil je een donatie geven?

Bankrekeningnummer: NL76ABNA0887156827 TNV Stichting Nkwihoreze

Omschrijving: Prince

De konijnen kunnen wel een update gebruiken van hun verblijf.

Filmpje van Prince waarin hij heel serieus verteld dat zijn konijn 11 jongen heeft gekregen en dat hij hulp nodig heeft. Hij is blij met onze hulp en voor het konijn. 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.