Nieuws van de bouwplaats

Gepubliceerd op 22 augustus 2021 om 12:48

Ondanks de coronamaatregelen die met de week veranderen bouwen wij stug door!

 

Vorige week leek het erop de maatregelen werden versoepeld. Dat was in grote delen van Rwanda zo maar helaas niet in ons district. In de omgeving kwamen er per dag 2 nieuwe besmettingen bij. Reden voor de autoriteiten om de maatregelen op  lokaal niveau aan te scherpen.

Dat betekende dat men niet zomaar de straat op mocht en alleen met toestemming ergens naar toe mocht gaan. Zo konden mensen niet meer naar hun werk of andere verplichtingen. 

 

Desondanks is zijn het de bouwvakkers toch gelukt om verder te gaan met de werkzaamheden. Een aantal bleven bij de bouwplaats. 

De deuren voor de buitenverblijven zijn gemaakt. Evenals de afvoer van de wc. Men is tot een diepte van 15 meter gaan graven, dus we kunnen een tijdje mee vooruit.

 

Binnen is men druk doende bezig geweest met de muren en op dit moment zijn ze met het plafond bezig. Verder zijn er voorzieningen  voor de electra aangelegd.

Ook zijn wij bezig geweest om de kleuren voor het huis uit te zoeken. Het huis wordt buiten oranje geverfd. Een vrolijke kleur wat bij de omgeving past, ook een kleine verwijzing van waar wij zelf vandaan komen. Wij zijn nog op zoek naar een leuke en passende naam voor onze kleine boerderij.

 

Zoals het er nu naar uit ziet kunnen wij eind augustus alles gaan verhuizen naar de nieuwe locatie!

 

 

 

De afwerking kost tijd

De binnendeuren van sloten voorzien 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.