Bouwen mag weer!

Gepubliceerd op 8 augustus 2021 om 10:49

Goed nieuws! Afgelopen donderdag zijn de lockdown maatregelen versoepeld. Dit betekend dat de bouw weer verder kan. 10 dagen heeft de bouw stil gelegen, geen grote ramp voor ons  project. De bouwvakkers zijn vlak voor de lockdown voor een deel betaald dus zij konden hun gezin in de tijd van de lockdown van eten voorzien. 

 

Men heeft in de lockdown niet stil gezeten. De deuren voor de keuken/douche/wc zijn afgemaakt. Tijdens de lockdown is er iemand bij de woning gebleven om op de bouwmaterialen te letten. Deze persoon heeft ook wat kleine dingen kunnen doen in de kleine boerderij. Ook Shema  is donderdag meteen mee gaan helpen. (zie video) Na een paar scheppen kwam  hij er achter dat hij toch eerst wat moet groeien en sterker worden voor hij dit soort werk kan doen....

 

Donderdag zijn ze meteen doorgegaan met het graven van de afvoer/put van de wc. Er is nu een diepte van 9 meter bereikt. Nog ongeveer 4 meter en de afvoer/put  is diep genoeg. Op de foto lijkt de bouwvakker haast al in Tokyo uit te komen. Als er een medaille is voor het graven een put krijgt hij van ons goud!

Met een emmertje is het zand uit de diepte getakeld.  De bouwvakker zelf  kan er uit klimmen. Wij doen het hem niet na in elk geval!!

Verder zijn de bouwvakkers gestart met de afwerking binnen in het huis.

 

 

 

Steeds dieper de grond in......

Shema in actie

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.